La-Grande-forêt-D-AnlierHet land van het slow toerisme

Gedaan met de eeuwige sprint tegen de klok! Deze keer staat het vast: tijdens de vakantie mag de riem eraf, ik vertraag het ritme, ik neem de tijd om te leven. Kortom ik kies voor de slow attitude...

« "Jullie westerlingen, hebben wel het uur, maar jullie hebben nooit tijd" zei Gandhi ooit. En dat klopt. We gaan kopje onder door de vele deadlines en doelstellingen. We gaan met de voet stevig op het gaspedaal alsmaar vooruit zonder even stil te staan bij de negatieve gevolgen van dit duivelse ritme.

In een periode waarin alles altijd sneller moet, we altijd verder moeten gaan, zijn er ook veel mensen die kiezen voor het slow toerisme. Een manier om anders te reizen die toelaat het eindelijk eens kalmer aan te doen en weer te genieten van het leven.

Slow toerisme staat synoniem voor geduld, rust en ontdekkingen. Met het slow toerisme in het Grote Woud van Anlier promoten we ecologische en humanistische waarden. Opkwikkende boswandelingen, wellnessvakanties, gastronomische weekends, observeren van dieren.

Kortom, gun u dit plezier: laat de spanning even los en neem de tijd om uw vakantiebestemming te leren kennen. Het woud nodigt u uit!

Terug