La-Grande-forêt-D-AnlierMountainbiken in het Woud van Anlier:

Séjour VTT Fauvillers

Goede vakantie-ideeën
Laat u gidsen...

Zin in een sportief weekend en om de streek met de mountainbike te leren kennen? Kies dan voor een ontspannende mountainbikevakantie voor 2 pers. in een chambre d'hôtes in Fauvillers. Aan de rand van het Woud van Anlier ligt een uitgebreid speelterrein van 7000 hectaren voor u klaar.
> ontdekken

 

Hébergements Bienvenue Vélo

Overnachtingsplaatsen met een label
De garantie op een enthousiaste verwelkoming

Een overnachtingsplaats met een labelfietsen welkom, is kiezen voor een goede halte. Een plaats waar uw gastheren gelukkig zijn om u met de fiets te zien aankomen.
> ontdekken

 

Randonnées en boucle

Lusvormige en op elkaar aansluitende trajecten
Plezier voor iedereen!

Ongeacht uw mountainbikeniveau zal u in het Woud van Anlier aangename en unieke ogenblikken beleven! Van een familietocht van 15 km tot de trektocht van 86 km via de verschillende lussen van 30 km die op elkaar aansluiten.
> ontdekken

 

Location de vélos

Mountainbikeverhuurders
Een praktische keuze om licht te reizen

Voor een uitstap met de familie of de vrienden huurt u best ter plaatse een fiets, mountainbike of elektrische fiets. Dat is ook een geschikte gelegenheid om informatie in te winnen in de toerismekantoren.
> ontdekken

 

Manifestations activités VTT

Mountainbikeclubs
Activiteiten tijdens het hele jaar

Mis de grote mountainbikebijeenkomsten in het Woud van Anlier niet. U vindt er technische trajecten en verbazingwekkende panorama's in een familiale sfeer en een hoogstaand kader.
> ontdekken

 

Terug