La-Grande-forêt-D-AnlierLusvormige en op elkaar aansluitende trajecten

 

Circuit VTT de Fauvillers

1. Traject van Fauvillers
Familie - 15 km - 1u30

Familietraject doorheen het bos. De weg gaat door naald- en loofbossen en biedt u verschillende mooie panorama's van Fauvillers en het omliggende platteland. Vertrek op het speelplein in het centrum van het dorp, Rue du Centre in 6637 Fauvillers. Sluit aan op het traject 4.
> Download de gpx-coördinaten

 

Circuit VTT d'Heinstert

2. Traject van Heinstert
gemakkelijk - 19 km - 2u

Dit traject brengt u naar de schitterende vallei van het Woud van Anlier. U gaat over een deel van de prachtige GR 151 langs de Rulles en passeert dan een van de mooiste dorpen van Wallonië: Nobressart. Vertrek op het parkeerterrein van de boerderij van A Yaaz, Route de l'Ermitage 344 in 6717 Heinstert. Sluit aan bij de trajecten 4 en 6.
> Download de gpx-coördinaten

 

Circuit VTT de Léglise

3. Traject van Léglise
gemiddeld - 24 km - 2u30

Gevarieerd traject door bos, natuur en kleine typische dorpen. Vlak voor het einde van het traject passeert u via de oude smederijen van Mellier, een dutje is hier raadzaam. Vertrek aan het Office du Tourisme, Rue de Luxembourg 46 in 6860 Léglise. Sluit aan op het traject 5.
> Download de gpx-coördinaten

 

Circuit VTT de Martelange

4. Traject van Martelange
gemiddeld - 26 km - 2u40

Deze tocht door het bos begint met een mooie helling. Eenmaal op de tramlijn wordt het kalmer en kan u het landschap bewonderen. De afgelegen ligging van dit traject laat toe om het gewone leven te vergeten en de moraal op te krikken. Vertrek aan La Maison du Parc Naturel, Chemin du Moulin 2 in 6630 Martelange. Sluit aan op de trajecten 1 en 2.
> Download de gpx-coördinaten

 

Circuit VTT de Marbehan

5. Traject van Marbehan
moeilijk - 30 km - 3u

Met deze tocht ontdekt u het mooie bos van Rulles, de wieg van de zwarte ooievaar, het meer van Thibessart en het bos van Neufchâteau met zijn brede bospaden. Ronduit schitterend! Vertrek aan het Syndicat d'Initiative van Marbehan, Place de la Gare 2 in 6724 Marbehan. Sluit aan op de trajecten 3 en 6.
> Download de gpx-coördinaten

 

Circuit VTT d'Habay-la-Neuve

6. Traject van Habay-la-Neuve
moeilijk - 31 km - 3u10

Een lange route midden in het Woud van Anlier. U wandelt rond in het prachtige domein van Le Pont d'Oye en loopt langs verschillende meanderende stroompjes. Een schitterend traject! Vertrek aan het Syndicat d'Initiative van Habay-la-Neuve, Rue de Luxembourg 3 in 6720 Habay-la-Neuve. Sluit aan op de trajecten 2 en 5.
> Download de gpx-coördinaten

 

Route de la Sûre www.gta.be

7. De route van de Sûre
lange route - 86 km

Zeer mooie tocht die in het dal van de Sûre meandert. Dit gebied is erkend als vochtige zone van wereldbelang. Een gevarieerd traject met heel veel mooie landschappen. Het traject wordt in 4 trajecten van 20 km ingedeeld en is in een roadbook beschreven.www.gta.be

 

 Ligging van de routes

Terug