La-Grande-forêt-D-AnlierFietsen in het Woud van Anlier:

Bon plan séjour Cyclisme Sûre

Goede vakantie-ideeën
Laat u gidsen...

Zin in een gezinsuitstap met een fietstocht? Kies voor ons recreatieve fietsvakanties en ontdek de vallei van de Haute-Sûre. U logeert in Bodange in een gite voor 4 personen vlak naast de Sûre en de Ravel.
> ontdekken

 

Hébergements Bienvenue Vélo

Overnachtingsplaatsen met een label
De garantie op een enthousiaste verwelkoming

Een overnachtingsplaats met een label fietsen welkom, is kiezen voor een goede halte. Een plaats waar uw gastheren gelukkig zijn om u met de fiets te zien aankomen.
> ontdekken

 

Vélo famille

De lusvormige trajecten voor het hele gezin van het Tarpan-netwerk
Routes midden in het Woud van Anlier

Op de achterkant van de kaarten van Tarpan (te koop voor 7,50 euro in de infopunten), vindt u 9 toeristische fietstrajecten. 4 van deze routes leiden u door het mooie Woud van Anlier.

 

Boucles vélo cyclolégendes

De lussen Cyclolegende
Afgebakende mountainbikeroutes

Een netwerk van 4 routes voor fietstoeristen langsheen de legendes van het natuurpark Haute-Sûre Woud van Anlier. De trajecten nr. 1 (34 km) en nr. 2 (65 km) gaan door het Woud van Anlier.www.parcnaturel.be

 

RAVeL

De groene wegen
Voor een veilige uitstap

In het Grote Woud van Anlier zijn er bijna 50 km aan langzame wegen (Ravel of pré-Ravel). Een veilig en mooi avontuur met het gezin of vrienden. http://ravel.wallonie.be

 

Location vélo

Verhuurders van fietsen en elektrische fietsen
Een praktische keuze om licht te reizen

Voor een uitstap met het gezin of vrienden huurt u best ter plaatse een fiets, mountainbike of elektrische fiets. Dat is ook een geschikte gelegenheid om informatie in te winnen in de toerismekantoren.
> ontdekken

 

Terug